In ultimii 50 de ani, vaccinarea a salvat mai multe vieti omenesti decat oricare alta interventie de sanatate. Prin vaccinurile administrate, in fiecare an, in toata lumea, sunt prevenite peste 1.500.000 de decese anual si peste 300 milioane imbolnaviri. In lume, aproximativ 3 milioane de persoane, mor in fiecare an, din cauza unor boli ce puteau fi prevenite prin vaccinare.

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - admin

Pages: [1]
1
Intrebari si Raspunsuri / Re: Vaccin ROR
« on: August 08, 2017, 03:26:03 pm »
Da, la Constanta, exista vaccin ROR.

2
2 doze de vaccin antirujeolic te protejeaza aproape 100% de a face boala sau vreuna dintre complicatiile potential severe ale acesteia sau care pot duce la deces. Vaccinul ROR protejeaza copilul tau de trei boli: rujeola, oreion si rubeola. Copilul tau trebuie sa primeasca prima doza de vaccin ROR atunci când împlineste 1 an, iar cea de-a doua la vârsta de 5 ani.

Materiale atasate in format pdf:
-vaccinare_rujeola_pliant2 ;
-vaccinare_rujeola_poster.

3
Vaccinarea / Materiale atasate in format pdf
« on: July 27, 2017, 02:55:49 pm »
În anul 2017, tema Săptămânii Europene a Vaccinării, precum și a Săptămânii Mondiale a Vaccinării, a fost: ”Vaccinurile funcționează”. Prin mesajul ”Vaccinarea protejează sănătatea în fiecare etapă a vieții” Săptămâna Europeană a Vaccinării 2017 și-a propus sensibilizarea populației în privința importanței imunizării pe tot parcursul vieții și asupra necesității imperative de creare și susținere a unei imunități de grup în toate comunitățile din întreaga regiune.
Regiunea europeană OMS continuă să înregistreze o acoperire vaccinală crescută pentru copii și face progrese spre atingerea obiectivelor Planului European de Acțiune pentru Vaccinare, inclusiv eliminarea rujeolei și rubeolei. Cu toate acestea, încă există grupuri de susceptibilitate, care generează în fiecare an suferință și decese care ar putea fi prevenite.

Materiale atasate in format pdf:
ANALIZĂ DE SITUAŢIE
RUJEOLA IN CIFRE

4
Calendarul Național de Vaccinare / Calendarul Național de Vaccinare
« on: July 25, 2017, 01:24:32 pm »
Atașat veți găsi Calendarul Național de Vaccinare.

Pages: [1]